Govers Spil notarissen The Dare Company

Breath Art

Vanaf november 2010 ontwikkelen wij het Breath Art Programme. 
Hiermee voegen we kunst en creativiteit toe aan het leven van de kinderen die wij onder onze hoede nemen. Kunst laat zien wie we zijn en biedt de kinderen, naast sport, mogelijkheden zich te uiten en te ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen.

Anderzijds zetten we kunst in om opbrengsten te genereren die aan de kinderen ten goede komen. Zowel om aan hun basale levensbehoeften van veiligheid, onderwijs en huisvesting te kunnen voldoen als ook om kunstprojecten mét en vóor de kinderen te kunnen ontwikkelen.
(Kijk eens naar ons benefietconcert van 30 november a.s. of naar de expositie van onze geliefde kunstenaar Piet Mondriaan is Tbilisi, Georgie.)

In augustus 2011 zijn we in Roemenie van start gegaan met een bijzonder kunstproject. Een project met een gouden randje. En u kunt er deel van zijn! Kijkt u maar eens op onze pagina Koppoter Trofee

Het Breath Art Programme bestaat uit diverse 'takken'. Elke tak geeft u de mogelijkheid om deel te nemen op een andere manier omdat we ons realiseren dat iedereen verschillend is. Het gaat ons altijd om het belang en de ontwikkeling van de kinderen. Het Breath Art Programme wil u daar graag bij betrekken door middel van kunst.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen in Breath Art en zullen u uitnodigen deel te nemen wanneer er weer een nieuw programma op de rit staat.

Graag uw aandacht voor de Koppoter Trofee ,een project met, voor en door kinderen van Saskia van Haeren, beeldend kunstenaar en manager Breath Art.

Doneer nu!

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in:

Laatste nieuws

25-07-2017 United Breath Youth aan de slag in Roemenie
Lees meer »

05-07-2017 Benoeming Nico de Borst tot erelid Rotary Club Kharkiv†
Lees meer »

05-07-2017 Bouw Huizen Malinivka in volle gang†
Lees meer »

Volg ons ook op

facebook twitter youtube
Dare to Design Wilde ganzen 1%Club Digisource