Serviceclubs

Stichting Breath is vanaf 2019 gericht bezig om contacten te leggen met de Nederlandse serviceclubs zoals Rotary, Lions, Kiwanis, Rotaract, Ladies Circle, Junio Chamber International, Innerwheel, Nederlandsche Tafelronde, Fifty-One-Club, Leo Club etc. om deze clubs te intereeseren om bij te dragen aan (deel)projecten van Breath in de projectlanden. 

Stichting Breath realiseert grote projecten maar ook kleinschalige projecten. Deze kleinschalige projecten zijn gericht en dragen bij aan de rechtstreekse zorg voor kinderen. Serviceclubs hebben oa de taak om internationaal bij te dragen aan het welzijn van mensen. De projecten zijn in de meeste gevallen te realiseren met een bescheiden bijdrage van één serviceclub. Voorbeelden van deze projecten zijn: Alla en Zhenya en Zomerkeuken voor ons huis in Malinivka UA. Ook is het mogelijk om een project in samenwerking met een andere serviceclub mogelijk te maken. 

Stichting Breath komt graag bij u langs om tijdens bijeenkomsten van uw serviceclub, een toelichting te geven hoe de stichting is georganiseerd en hoe wij werken maar waar wij tevens de mogelijkheden voor ondersteuning schetsen. Een presentatie van Stichting Breath kan wellicht de reden voor een serviceclub zijn om een relatief klein project te ondersteunen. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bestuurslid Gerard Vaandrager, die zelf ook al jarenlang lid is van een serviceclub. Zijn contactinformatie is: gvaandrager@breathcareforkids.com +31646600032.