Wijnactie voor het Breath Sparta Kinderdorp, Roemenië

Normaliter zouden leerlingen van de scholengemeenschap Wolfert Tweetalig, rond deze periode in Roemenië hard aan het werk zijn in het Sparta Kinderdorp. Voor het tweede jaar op rij zijn de plannen afgeblazen, maar de jaarlijkse wijnactie is wel begonnen.

Met de opbrengst van het verkopen van heerlijke wijnen, zamelen de leerlingen geld in ter ondersteuning van het Sparta Kinderdorp. Dat geld wordt onder andere gebruikt voor het opknappen en moderniseren van de gebouwen. De afgelopen jaren zijn bijvoorbeeld daken vernieuwd, is tegelwerk vervangen en hebben de binnen- en buitenboel een frisse verfbeurt gekregen. Omdat de Wolfert jongeren nog niet naar Roemenië kunnen reizen, zijn nu lokale aannemers ingehuurd om allerlei zaken op te knappen zoals bijvoorbeeld slaapkamers, huiskamers, studieruimte, toiletten. 

Voor de organisatie van de jaarlijkse Wolfert stage is het vanwege corona erg lastig geweest om inzamelingsacties te organiseren en daarom zijn extra bijdragen via de wijnverkoop meer dan welkom!

Een wijntje om het goede doel te steunen

Als u een lekker wit wijntje wilt voor deze warme dagen, een zalige port als afzakkertje of een mooie rooie voor bij de barbecue, downloadt dan het bestelformulier hieronder, vul het in en mail het naar SpartaRotterdamKinderdorp@gmail.com. Dan nemen we contact met u op voor de verdere afhandeling van uw bestelling. 

Iedere euro die verdiend wordt, komt rechtstreeks ten goede aan het Sparta Kinderdorp van Stichting Breath. Drinkt u zelf geen wijn, maar kennissen wel, deel dan graag deze mail en verspreid de bestellijst. U kunt uiteraard ook een donatie doen, zonder wijn te bestellen.

Download bestelformulier

Zoals u ziet is er genoeg moois te vinden in bovenstaande lijst met wijnen. En u helpt de leerlingen van de Wolfert van Borselenschool om de kinderen van het Sparta Kinderdorp te ondersteunen. 

Download bestelformulier