iDeal PayPal
Bedrag: (EUR)
Betaalmethode:
 

Sponsor de kilometers van de fiets-expeditie naar Rome

Tweeduizend kilometers fietsen, 12.800 meters hoogte overbruggen en dat alles in 15 etappes. Een enorme opgave die Hein, Maarten en Maurice zichzelf tot doel hebben gesteld. Een expeditie wordt het, samen met begeleider Jacques, die van camping naar camping rijdt, elke dag de maaltijden verzorgt, de slaapplekken op- en afbouwt en waar nodig de lichamelijke verzorging regelt.
Op Hemelvaartsdag 26 mei 2022 gaat de expeditie van start en de mannen willen met hun kilometers geld inzamelen voor Breath Care for Kids! De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de nog in Oekraïne achtergebleven kinderen en aan de  naar Nederland geëvacueerde kinderen en begeleiders.
In 15 dagen fietsen om uiteindelijk op het Sint Pieterplein in Rome te eindigen. Dat zal zeker op zijn tijd pittig zijn, pijn doen en ze zullen de steun van elkaar nodig hebben, maar bovenal zal het een hele mooie ervaring gaan worden. Het doel van de vrienden is om op zaterdag 11 juni in het centrum van Rome aan te komen.
Steun deze helden! Dat kan door bovenstaand sponsorformulier in te vullen. En door hen te sponsoren, steunt u uiteraard direct ons!