Steun Alla en Zhenya uit Oekraïne

Steun Alla en Zhenya uit Oekraïne

€ 75,00 / € 5 400,00

1.39%

Share


Steun deze twee geweldige Oekraiense meiden

Alla en Zhenya zijn twee meiden uit het Oosten van Oekraine. Zij wonen in ons huis in Pokrovsk in de regio Donetsk. In 2008 hebben wij ons huis daar geopend en door de goede zorgen van moeder Ira en vader Igor zijn het twee flinke meiden geworden die klaar zijn om een volgende stap in hun ontwikkeling te maken. In juni 2020 zijn ze gediplomeerd van de secondary school gekomen. Ze hebben er een 9-jarige opleiding gevolgd en samen met ouders en onze staf is er besloten dat ze college gaan volgen. 

Ontmoet Zhenya. Zij is 17 jaar oud en kwam in 2011 op 9-jarige leeftijd samen met haar broertje Sasha bij ons in Pokrovsk wonen. Hun biologische ouders zijn uit de ouderlijke macht gezet maar in ons huis in Pokrovsk vonden de twee kinderen liefde en zorg. Ira en Igor worden door deze lieve, keurige jongedame als pappa en mamma aangesproken en Sasha, Maksym, Aleksandr, Vania, Roma, Alla, Alina en Sasha zijn haar echte broers en zussen geworden. Zhenya wil altijd iets moois maken en heeft studeert nu voor kapster, manicure en pedicure aan het voortgezet onderwijs in Kharkiv. 

Ontmoet Alaa. Zij is 16 jaar oud en woont sinds 2018 bij ons. Haar biologische ouders zijn beiden overleden. Alla geniet van de familiesfeer in ons huis in Pokrovsk en ze is dolblij met de zorgzame Ira en Igor en zoveel broers en zussen. Tot 2018 was dat voor haar volledig onbekend. Ze staat altijd klaar om moeder Ira in de keuken te helpen. Ze koken en bakken gezamenlijk en daarom is het niet vreemd dat Alla voor een opleiding tot kok heeft gekozen. Ze studeert aan het College in Kramatorsk in de regio Donetsk. 

Deze twee meiden staan model voor ons. Ze zijn alle twee van de straat gekomen, opgevangen en opgegroeid in een Breath familie en uiteindelijk gaan wij ze met onze staf begeleiden om hun bestemming te vinden. Wij gaan ze ook op financieel vlak ondersteunen door te zorgen voor schoolgeld, benodigde apparatuur en studieboeken en een klein potje onvoorzien. 

Voor Zhenya denken wij een totaalbedrag van € 2.800 nodig te hebben en voor Alla een bedrag van € 2.600. Totaal een bedrag van € 5.400 waarmee wij hun studie volledig kunnen financieren. Als vervolgstap zien wij een mogelijkheid om met Zhenya een salon op te zetten en voor Alla een klein restaurantje waar ook meerdere kinderen ervaring op werkgebied kunnen krijgen. 

Zhenya en Alla zien jullie graag in hun vriendenkring. Als je besluit de meiden te ondersteunen nodigt Zhenya je uit voor een nieuwe coupe en Alla gaat een heerlijke lunch voor je maken. Voor ondersteuning op welke manier dan kunt u contact opnemen met ndeborst@breathcareforkids.com of +31653642594.