Montfoort zamelt druk in voor onze gezinnen en andere vluchtelingen

05-03-2022

Sabrina van Leur en een aantal grote en kleine helpers

Toekijken is geen optie voor een groep inwoners van de Utrechtse gemeente Montfoort. Ze hebben zich in rap tempo verenigd en als stichting zijn we dolblij met hun verzoek of ze onder de paraplu van Breath Care for Kids een inzameling in hun gemeente mochten starten. Nou, dat hebben Sabrina van Leur en haar team geweten! Van alle kanten krijgen ze spullen aangeboden die ten goede kunnen komen van onze vluchtende gezinnen en andere vluchtelingen die zo goed als alles hebben moeten achterlaten nadat de aanval van Rusland op Oekraïne begon.
Bewoners en bedrijven helpen deze piepjonge afdeling van Breath en in zodanige mate, dat het inmiddels een behoorlijke klus is om alle aangeboden spullen tijdelijk te kunnen opslaan. Mocht u in (omgeving) Montfoort loodsruimte beschikbaar hebben, neem dan alstublieft even contact op.
Aan de Morgenster 13 in Montfoort staat een rolcontainer waarin u spullen kunt doneren. Waar vooral nog vraag naar is, is kleding voor jongens en voor volwassen mannen. Speelgoed en knuffels hebben we inmiddels voldoende ingezameld.
Als Breath zijn we dolblij met dit spontane initiatief en we zullen, wanneer er iets van rust aan de horizon is, verder met elkaar de samenwerking bestendigen.