Lancering Boek Anja Klink groot succes

19-12-2019

Net voor de kerst, terwijl kinderen een lampionnenoptocht liepen door het stadje, is donderdag 19 december 2019 in Willemstad het boek Het Ultieme Testament van Anja Klink gepresenteerd. In een bomvolle zaal werd het boek met reiservaringen van de schrijfster goed ontvangen. Anja beschrijft haar helende reis, die ze maakte na tot tweemaal toe ernstig ziek te zijn geweest. Zoals ze het zelf noemt is Anja op zoek naar liefde in de puurste vorm. En in haar ogen sluit Breath daar prima op aan. De stichting draait geheel op onbetaalde vrijwilligers in Nederland, die allemaal maar een doel voor ogen hebben: alle inkomsten moeten direct ten goede komen van de kinderen in onze projecten.

Daarom maakte Anja een groot gebaar: haar aandeel in de opbrengst van haar boekverkoop schenkt ze aan Breath Care for Kids. 

En dat is niet alles: de bezoekers hebben Breath geholpen met hen entreekaartjes van de avond in Willemstad en daarbovenop nog giften. Dat leverde ook weer ruim 330 euro op.

Daarom willen we Anja, alle medewerkers van de avond en alle bezoekers heel hartelijk bedanken. Het is een mooie start van de kerstperiode!

Mocht u ook benieuwd zijn naar het boek:

Voor meer informatie en boekbestellingen:
info@anjaklink.nl, www.anjaklink.nl,
info@hetrozemarijntje.nl (tel. 0168-471345)
www.united-pc.eu
* prijs boek € 20,90 incl. btw.