U kunt nog aanmelden: Sponsordiner Sparta Kinderdorp 10 februari 2024

06-02-2024

Dat ziet er heerlijk uit toch? Komende zaterdag 10 februari 2024 wordt in Restaurant Hit in Nieuwerkerk aan den IJssel het Sponsordiner gehouden voor het 20e jongerenproject van middelbare school Wolfert Tweetalig en Wolfert College. Met een fantastische avond en lekker eten, willen de leerlingen zoveel mogelijk geld ophalen, om hun werk in het Sparta Kinderdorp in Roemenië te steunen. De leerlingen gaan dit jaar voor de 20e keer naar Techirghiol. Van zaterdag 29 juni tot en met zondag 7 juli 2024 zullen 18 leerlingen en hun begeleiders in het Sparta Kinderdorp de nodige klussen doen om de panden van het nodige onderhoud te voorzien, reparaties te doen en op te knappen.
Het Sparta Kinderdorp is door Stichting Breath opgericht en biedt woonruimte en zorg aan (verstandelijk) gehandicapte kinderen. De leerlingen gaan dit jaar kapotte speeltoestellen vervangen en de buitenspeelruimte van de kinderen in orde te maken. Ook gaan ze verblijven voor kippen, schapen en geiten op de “nieuwe” zorgboerderij realiseren. Tevens hopen we te kunnen helpen bij een woonvoorziening voor 2 jongeren in het kader van begeleid wonen.
Om dit allemaal te kunnen uitvoeren is veel geld nodig en wat is er nu mooier om daar een bijdrage aan te kunnen geven, door een heerlijke avond uit?
We proberen het geld voor de activiteiten met de kinderen en de benodigde materialen op allerlei manieren op te halen. Dat doen we onder andere door het organiseren van een gezellig benefietdiner, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Bij binnenkomst ontvangt u een welkomstdrankje, daarna wordt een heerlijk driegangenmenu inclusief wijn, bier of frisdrank geserveerd en tot slot een kopje koffie of thee. Dit alles voor de prijs van € 64,50 per couvert. Dit is een uitstekende gelegenheid om met vrienden weer eens bij te praten en tegelijkertijd een heel goed doel te steunen!
Wanneer : Zaterdag 10 februari 2024, aanvang 18.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur)
Waar : Restaurant Hit
Adres : Golfbaan Hitland, Blaardorpseweg Nieuwerkerk aan den IJssel
Als u wilt deelnemen, dan kunt u contact opnemen met Cock van Dijk,
telefoonnummer 06-55173381.
Cock zal u dan een inschrijfformulier toesturen en betaalinformatie. 
Wij hopen u op zaterdag 10 februari te mogen begroeten!