Geeft u onze kinderen een kerstcadeau?

24-12-2020

Op 15 november was het 25 jaar geleden dat Stichting Breath is opgericht. Vanwege het COVID virus hebben we moeten besluiten om de viering van het jubileum een jaar uit te stellen. Maar, bij een verjaardag hoort een verlanglijstje. 

Uit onze huizen in Georgië, Oekraïne en Roemenië hebben we verlanglijstjes gekregen. Van goede winterschoenen, kinderstoeltje, broodrooster, stofzuiger en mondkapjes tot een nieuwe boiler, koelkast en een nieuwe sofa. Er is grote behoefte aan.

Speciale aandacht vragen we voor de maskers in Roemenië, aangezien er verschillende kinderen maar ook personeel in het Sparta Kinderdorp besmet zijn geraakt met het corona virus en er grote behoefte aan extra beschermingsmiddelen is. De situatie is er kritiek.

Hoe kunt u de kinderen steunen? Simpel: maak het bedrag onder vermelding van wat je wilt schenken over op bankrekening NL53 INGB 0004 2830 71 ten name van Stichting Breath, of stuur een Direct Message of Messenger bericht op Instagram, Facebook of LinkedIn, noem het artikel dat je wilt schenken en dan nemen wij contact met je. Wij sturen je later een foto van je geschenk in de handen, of aan de voeten van de kinderen en als je dat leuk vindt, dan zetten we die ook op social media en noemen we jou als sponsor!

Maak het een vrolijk kerstfeest 2020 in onze huizen en steun onze kinderen!

Bankrekening: NL53 INGB 0004 2830 71

E-mail: info@ breathcareforkids.com en 06-53642594

Meer informatie op www.breathcareforkids.com